Mijn ervaringen

OA Brandmakers heeft ruim vijftien jaar ervaring en affiniteit met de dynamische wereld van de witgoed- en electronicabranche.

(jongste ervaring bovenaan)

 

Als Sales Director CE bij LG was ik ben ik eindverantwoordelijk voor de verkoop in Nederland van de business units Audio/Video en TV, Huishoudelijke Apparaten en IT producten. Daarnaast verzorgde ik het assortiments-/prijs- en promotie beleid van deze business units. Ik gaf daarbij leiding aan een team van veertien mensen.

lg_logo

Voor LG werkte ik als Sales Manager Home Appliances aan de slag gegaan bij Samsung. Focus in deze job lag op marktaandeel, middenprijs verhoging, afzet en een verandering van het relatiemangement. Ik gaf daarbij leiding aan een team van vijf mensen.

samsung-logo

Daarvoor werkte ik als Marketing Manager bij Wurth Nederland gewerkt, waar ik verantwoordelijk was voor het totale marketingbeleid, aangaande prijs,product en promotie en de vertaling van de diverse verkoopkanalen. Wurth is een internationale handelsonderneming op het gebied van bevestingings- en montagetechniek en gevestigd in Den Bosch.

logo-wurth

2 jaar lang gewerkt als trainer/coach, verkoop – en optimalisatie manager voor alle vestigingen van Media Markt Nederland.Trainer/coach op het gebied van Sales/ Marketing activiteiten en Assortimentskeuze. de 3 opvolgende jaren verantwoordelijk geweest bij Media Markt voor een vestiging te weten Alphen aan den Rijn, een experience center met meer dan 100 man personeel, verantwoordelijk als vestigingsdirecteur (P&L /Personeel/arketing/Sales/ Back Office)

Logo_MM

Mijn carriere is gestart bij IMpact Retail, onderdeel vendexKBB, met de winkelformules It’s Electronics, Modern Electronics en Prijstopper. Op dat moment de grootste Elektronica retailer op de Nederlandse markt met meer dan 130 winkels. Binnen IMpact Retail verantwoordelijk voor product- en category management in de breedste zin van het woord (assortiment/marketing/pricing), tevens verantwoordelijk voor het geven van producttrainingen en verkooptraining aan alle medewerkers van de betreffende afdelingen.

impactretail